ERVARINGEN

Lees reviews van klanten. Dit is wat onze klanten zeggen over Fullhouse Interieur. Deel ook uw ervaring met ons via onderstaand formulier!

Anousjka van Fullhouse heeft mij geadviseerd bij het lichtplan, de raambekleding en de vloer.
Haar ontwerp was zeker buiten mijn comfortzone, maar ook weer zo passend bij mij, dat ik enorm blij ben dat ik haar heb ingeschakeld.
Naast haar vakkundige adviezen, vriendelijkheid, zorgvuldigheid en goede bereikbaarheid nam ze ook het regel werk en de planning met goede vakmensen van me over, waardoor deze make-over van mijn huis me weinig stress opleverde.
Anousjka ging mee naar diverse bedrijven waar ze goede contacten mee heeft, waardoor ik ook ter plekke goede adviezen kreeg.
Ben enorm blij met het uiteindelijke resultaat en vind haar bedrijf een absolute aanrader!

Annebert Biekart

Anousjka heeft ons uitstekend geholpen om meer sfeer en contrast in ons relatief nieuwe huis te krijgen. Anousjka kan zich inleven in de klant, is perfectionistisch in de goede zin van het woord en heeft ons op een vriendelijke en deskundige manier uitgedaagd om uit onze comfort zone te stappen.
Samen hebben we een aantal verbeterpunten doorgevoerd die een wereld van verschil maken. Ze heeft met kleine veranderingen (behang, vloerkleed, accessoires etc.) een gezelliger huis voor de hele familie gecreëerd. Alles gaat in goed overleg. Soms lijkt de drempel wat hoog om een binnenhuisdesigner in te schakelen voor kleinere vraagstukken, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb en zou het zo weer doen.

Willem en Kristy Sijbers

FULLHOUSE doet zijn/haar naam eer aan. Anousjka heeft ons compleet ontzorgd en voorzien van advies op maat. Na een uitgebreid en prettig gesprek waarin ze goed heeft geluisterd naar onze wensen, smaak en voorkeuren is een tekening gemaakt, voor onze nieuwe woning. Eén van de ontwerpen sprong er meteen bovenuit en deze heeft ze verder uitgewerkt.  Anousjka heeft het interieur samen met ons uitgezocht, (met ons op pad geweest, moodboard gemaakt, stalen laten zien)  Het is erg moeilijk om in deze tijd aan goede vaklui te komen, maar ook dat heeft ze perfect geregeld.  Alle werkzaamheden perfect op elkaar afgestemd en alle afspraken nagekomen. Wij zijn zeer tevreden en blij met het eindresultaat, wij genieten van onze woning. FULLHOUSE is écht een aanrader..!!

Anita en Coen Holtgrefe

Anousjka heeft ons enorm goed geholpen met het stylen van ons huis gedurende de Covid-periode, waarin veel interieurwinkels gesloten waren. Zelfs in deze lastige tijd nam ze de tijd en moeite om allerlei stoffen, samples en zelfs stoelen op te halen bij bedrijven, om ons zo toch een goed beeld te geven wat de mogelijkheden waren. Zo zijn wij in staat geweest om zonder winkelbezoek een prachtig interieur samen te stellen, waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee zijn. Dit voorbeeld illustreert voor mij dat Anousjka de kennis en motivatie heeft om in alle situaties klanten te helpen met het vinden een van interieur wat echt bij je past! Dank hier voor!

Thomas van der Laan

We zijn énorm tevreden over de begeleiding van Anousjka bij de inrichting van ons nieuwe huis. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek heeft Anousjka heel goed ingeschat wat onze wensen waren. Daarna heeft ze ons laten zien hoe we onze nieuwe woning konden indelen en inrichten op een totaal andere manier dan we zelf bedacht zouden hebben, maar toch precies passend bij ons.
We hebben daardoor keuzes gemaakt waar we zelf nooit op gekomen waren en waar we heel blij mee zijn. Anousjka komt haar afspraken na en heeft ons heel veel regelwerk uit handen genomen.
We zijn niet van plan nog eens te verhuizen of ons interieur te veranderen binnenkort, maar anders zouden we zeker weer voor Fullhouse kiezen!

Leona van den Houdt

Super leuke adviesgesprekken gehad met Anousjka en een gaaf moodboard gekregen met stalen en stofjes. Ze heeft ook echt verstand van bouwkundige zaken, dus ze kan ook meedenken over de constructie en indeling van je huis. Ze heeft ons echt geholpen om een richting te kiezen voor het interieur van ons nieuwe huis.

Loes Vissers

Deel ook je ervaring: