OVER FULLHOUSE

Anousjka Passier, aangenaam

WAAROM FULLHOUSE INTERIEUR?

Fullhouse is opgericht door Anousjka Passier. Na ruim tien jaar werkzaam te zijn geweest als haarstyliste in Oisterwijk, gooide ze in 2020 het roer volledig om.

Na het volgen van mijn opleiding tot binnenhuisarchitect, heb ik een netwerk van specialisten en leveranciers om me heen verzameld en ben ik met veel enthousiasme projecten gaan doen. Daarbij laat ik me leiden door mijn passie voor vormgeving, materialen en kleur in combinatie met mijn gevoel voor sfeer. Inspiratie doe ik vooral op tijdens mijn reizen.

Als ik ergens binnenkom, wil ik dat het onmiddellijk goed voelt. Dat is waar ik het voor doe. Om dit te bereiken, zijn in mijn visie rust en eenvoud de eerste vereisten, evenals de juiste balans. Door de juiste indeling te maken en de juiste materialen te gebruiken, elk met een eigen uitstraling of textuur, creëren we samen de optimale sfeer.

WAT IS EEN GOED ONTWERP?

Een goed ontwerp is nooit een vanzelfsprekendheid. Niet iets wat standaard op de plank ligt. Dat komt omdat elk interieur persoonlijk is en elke opdrachtgever unieke wensen en behoeften heeft. Het is mijn doel om me daarin écht te verdiepen en met mijn visie, ideeën en ervaring tot een optimaal ontwerp te komen, waarbij u zich prettig voelt.

Een interieurontwerp en de realisatie ervan zijn in mijn visie nauw met elkaar verbonden. Sterker nog; ontwerp en uitvoering moeten elkaar versterken. Daarom blijf ik graag betrokken bij mijn projecten. Van begin tot eind.

WAT HEEFT U AAN EEN GOED ONTWERP?

In een ruimte die goed is ingedeeld en ingericht, verblijft u graag. En u voelt zich erin thuis als deze een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid. Ik ben ervan overtuigd dat zulke ruimtes niet alleen bijdragen aan uw woon- of werkgenot, maar ook aan uw geluksgevoel.

Het gaat mij overigens niet alleen om mooie ruimtes. Zeker zo belangrijk vind ik functionaliteit. De ruimte moet doen wat u ervan verwacht en wat u ermee wilt. Om dat te bereiken, is het belangrijk dat ik u goed leer kennen.

Anousjka Passier