WERKWIJZE

Hoe we het aanpakken

Gaat u bouwen, verbouwen of verhuizen? Bent u uitgekeken op uw huidige interieur? Bent u toe aan een nieuwe inrichting? Of heeft u stylingsadvies nodig? En kunt u hierbij inspiratie en ondersteuning gebruiken, dan helpt Fullhouse Interieur uit Son en Breugel u graag.

INTAKE

De eerste stap van een nieuw project is persoonlijk kennismaken. De intake. Ik kom vrijblijvend bij u langs om de ruimte(s) te bekijken en de mogelijkheden te onderzoeken. Ook bespreken we al uw wensen en ik beantwoord uw vragen. Daarbij vraag ik net zo lang door, tot de opdracht voor mij 100% helder is. Ook hoor ik graag welk budget u ongeveer beschikbaar heeft. Alle informatie verwerk ik vervolgens in een opdrachtbeschrijving met bijbehorende offerte.

ONTWERP

Na akkoord op de offerte ga ik écht voor u aan de slag. Te beginnen met het maken van een moodboard. En omdat u graag wat te kiezen heeft, krijgt u altijd twee ontwerpen, in 2D en/of 3D. Elk ontwerp is uniek, sluit aan op uw wensen en is voorzien van een lichtplan en product-, materiaal- en kleurvoorstel. Het definitieve ontwerp is realistisch en praktisch uitvoerbaar. Het komt met een helder overzicht van de benodigde werkzaamheden, een voorstel voor de interieurproducten en het kostenplaatje.

BEGELEIDING

Afhankelijk van het definitieve ontwerp bepalen we samen welke specialisten we nodig hebben. Bij constructieve aanpassingen moet u bijvoorbeeld een aannemer in de arm nemen. Maar ook schilder-, stuc- en reparatiewerkzaamheden vragen om vakmensen. Ik kan dit voor u regelen en begeleiden vanuit mijn netwerk. Ook de vergunningsaanvraag en projectcoördinatie bij bouw- en verbouwwerkzaamheden, kunt u aan mij overlaten. Van ontwerp tot detailtekening en van bouwvergadering tot planning en oplevering. Ik ben daarbij steeds uw aanspreekpunt.

REALISATIE

Tot slot komt het leukste van alles: de definitieve uitvoering van het ontwerp. Fullhouse draagt zorg voor de selectie, productie, levering en plaatsing van alle producten en materialen. Denk aan de stoffering, vloer-, wand- en raambekleding, meubelen, verlichting en accessoires. Er is ongelofelijk veel mogelijk op dit gebied. Ik wil u dan ook graag zoveel mogelijk ontzorgen. Zodat u zich met andere zaken kunt bezighouden.