MODULES

De mogelijkheden op een rij

Met Fullhouse Interieur kunt u alle kanten op. Als u een complete nieuwbouw of verbouwing overweegt, help ik u graag bij het ontwerp, de indeling en de begeleiding van de realisatie. De kosten zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project.

Ook als uw project wat minder groot is, bent u van harte welkom. Denk aan de herinrichting of (re)styling van bestaande ruimtes en aan deelprojecten, zoals een kinderkamer of kantoorruimte. Ik geef graag een impressie van de mogelijkheden en kosten. Die zijn overigens altijd transparant. Overigens kunt u ze beter als investering zien dan als kosten. U krijgt er immers jarenlang woon- en/of werkplezier voor terug!

KLEURADVIES

Het combineren van kleuren en materialen kan een hele uitdaging zijn. Wat is hot op dit moment? Welke kleuren passen goed bij elkaar? Durft u de contrasten op te zoeken? En hoe brengt u warmte in de ruimte met de juiste kleuren? Net als licht doet ook kleur heel veel met ons gevoel. Des te belangrijker is een doordacht kleuradvies, inclusief moodboard en presentatie.

Voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen

MEUBELPLAN

Heeft u geen zin om de woonboulevards af te struinen? Laat u ontzorgen door Fullhouse! Wij adviseren u en maken een moodboard om de sfeer te bepalen. Vervolgens presenteer ik het meubelplan in 2D en/of 3D. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de meubelen in de ruimte komen te staan.

Voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen

LICHTPLAN

Hoe mooi of speciaal een inrichting ook mag zijn, als het licht niet goed is komt de ruimte niet tot z’n recht. Licht is dan ook een van de belangrijkste aspecten van een binnenhuisontwerp. Het zorgt voor warmte, veiligheid en comfort. De mogelijkheden zijn oneindig, maar waar begint u? Fullhouse regelt het voor u en laat zien wat licht in uw huis of bedrijf allemaal kan doen.

Voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen

MATERIALENPLAN

Stoffering en materiaalkeuze vormen een cruciaal onderdeel van elk interieur. Op het gebied van o.a. raamdecoratie, behang en vloerbedekking valt er dan ook heel veel te kiezen. Fullhouse helpt u graag met het maken van de juiste keuzes voor alle ruimtes. Desgewenst kunt u ook het ophangen, aanbrengen en installeren aan ons overlaten.

Voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen

VOLLEDIG ONTWERP

In een volledig interieurontwerp van (een deel van) uw woning, kantoor, winkel of showroom komen alle hiervoor genoemde zaken samen. Ook denk ik na over de optimale indeling van de ruimte(s). Ontwerpen en ideeën worden vertaald naar moodboards en 2D en/of 3D-presentaties. De kosten van een volledig ontwerp hangen uiteraard af van de omvang en complexiteit van het project. U krijgt hierover vooraf duidelijkheid.

Voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen